Vegyél a gyerekednek Supermagot!

Szeretném javasolni azoknak a szülőknek, akiknek a gyerekei csak és kizárólag a számítógép elött ülve tudnak kikapcsolódni, hogy ébredjenek fel!

A gyerekük semmit nem fog tudni a való világról, mire felnő. Csak a gép előtt ülve, a valóságtól távol érik ingerek, nem alakul ki a szociális érzéke, nem lesznek valódi barátai, és nem fog tudni az ilyen gyerek beilleszkedni a társadalomba.

A számítógépet egy csomó hasznos dologra is fel lehet használni. Például arra, hogy az interneten rendeljünk a gyereknek olyan játékot, amivel játszani tud igazából, ne adj isten, valaki mással együtt. Például a szomszéd gyerekkel, az ovis, vagy iskolás társával, ne adj isten a testvérével.

És ha már itt tartunk, ajánlok konkrétumot.

Vegyél a gyerekednek Supermag építős játékot!

Hogy mi az?

Valami nagyon szuper dolog. Egy olyan játék, amiből minden féle érdekes dolgot lehet építeni, de nem is akár hogy! Az építés mágnesek és fém golyók segítségével történik, így nagyon kreatív, és nagyon nagymértékben fejleszti a gyerekek kreativitását. Ha pedig többen együtt játszanak vele, akkor fejleszti a csapatmunkára való képességet, és a közös gondolkodást. Hát nem ezt akarja minden szülő a gyerekének? Hogy ilyen, az élethez elengedhetetlen tudásmagokat sajátítsanak el?

Hogy honnan szerezd be?

Csak annyit mondok: https://jatekwebshop.eu/epitojatekok-619/supermag-1129

Kell ennél jobb tipp? A világ legmegbízhatóbb játékwebshopja, én sehonnan máshonnan nem vennék játékot a gyereknek csak innen. neked, kedves szülő társam, nem kell felállnod a székedből, nem kell a lábadat sem kitenned a házból, csak elővenni a kedvenc számítógépedet, rákattintani a linkre, megrendelni a játékot, és már kész is. Nem megér ennyit, hogy a gyerekednek fejlődjön a szociális érzéke valamennyit? Hogy megtapasztaljon az életből valami valódit? Valami olyat, ami a valóságban is létezik?

Tegyél egy szívességet a gyerekednek, és vegyél neki valódi játékot! Hidd el, nem fogod megbánni. És nem akarok nagyon extrém lenni, de még azt is el tudnám képzelni, hogy játszol is vele! Nem sokat, csak egy órát, vagy kettőt. Mit gondolsz, beleférne? Egy beszélgetést megengedhettek magatoknak?

De nem menjünk ennyire messzire! Egyelőre megelégszem azzal, ha veszel neki egy darab normális játékot. Mondjuk egy Supermagot!