Ne dobd ki, inkább cseréld ki telefonod törött kijelzőjét!

Sokan úgy gondolják, hogy ha valamelyik készülékükben hiba keletkezik, nem érdemes megjavítani, hanem ki kell dobni és venni helyette egy újat. Egyértelmű, hiszen a fogyasztói társadalmunkban ez a legegyszerűbb módja, főleg a számítástechnikai vagy háztartásbeli cikkek esetében. Pedig nem véletlenül van annyi szerviz, mert remek szakemberek tudnak nekünk segíteni ilyen gondokban és jó pár ezerforintost lehet ez által megspórolni. Én mindig hittem a szervizekben és a sok év alatt meg is ismertem jó néhányat ahol a számítógépeimet javíttattam. Volt köztük nagyon jó, de rettenetesen megbízhatatlan is. Ám a napokban egyik barátom tudomásomra hozott egy olyan szolgáltatású szervizt, amivel eddig még nem találkoztam.

Sony xperia kijelző csere volt a célja, mert a telefonjának betört a képernyője. Vidéki és állítása szerint nincs a környéken egy valamire való telefont doktor, ezért kutatni a kellet a neten és milyen jól is tette, mert talált egy remek szolgáltatást. Azért volt neki erre szükség, mert rettenetesen kötődik a dolgaihoz, ezért csak a legvégső esetben cseréli le őket.

Kapcsolatfelvételkor meg kellett adnia a hibáját a készüléknek. Felhívták a figyelmét, hogy SIM és memória kártyáért felelősséget, nem vállalnak ezért célszerű, azt kivenni mielőtt a futár, amiről a szerviz gondoskodik kiért. Hihetetlen, hogy még a futárról is gondoskodnak, ezzel egy hatalmas terhet levéve az ügyfél válláról. Így is tett a cimborám, a telefonját elvitték és 9 napon belül vissza is küldték, kicserélt kijelzővel. Jobb, mint újkorában és mintha szebb képet is adna.

Megkérdeztem még is mennyibe került ez neki. Állítása szerint, nem fizetett többet, mintha személyesen intézte volna el. A legtöbb spórolás az mindig a befektetett idő, egy teendő elvégzésénél és így, hogy szinte semmi dolga nem volt, csak átadni a készüléket a futárnak, teljesen megérte.

Nagyszerű hallani pozitív csalódásokat, magyar szervizszolgáltatásokról, mert az emberek többsége rossz véleménnyel van ezekről. Mint minden, ezek a szolgáltatások is fejlődnek, fejlődtek és próbálja az ügyfél kényelmét szolgálni.

Az elmesélt kis történet alapján és az oldaluk végigböngészése után lehet én is kipróbálom a barátom által ajánlott szervizt. Van egy telefonom, amit már rég óta helyre szeretnék hozni, mert rossz az akkumulátora és egy kijelző csere és ráférne, de egy helyet se találtam ahol foglalkoznának ezzel a márkával mindeddig. Sok dolgom a hallottak után úgy sem lesz vele és úgy tűnik megbízható a dolog, ezért szívesen fektetek bele a megtakarításaimból!