Gondold újra! Egy használt komputer, nem túl vicces ajándék…

Közeledik bátyám születésnapja. Minden évben meglepőjük egymást valami elég fajin ajándékkal, de mióta felnőttünk és elég jól megy neki, nem tudok olyan ajándékot kitalálni, ami jó lehet neki, mert mindene meg van, amire szüksége van. Sokat gondolkodtam használt számítógépen vagy laptopon, de minek vennék neki használtan, amikor a legújabb konzolt szerezte be, a munkájához pedig van céges gépe. Így törnöm kellett a fejemet, hogy mivel tudnám meglepni. Egy ismerősöm ajánlott egy jó party kellékes oldalt, ahol vicces ajándékok is vannak és kedvező áron be lehet őket szerezni.

Találtam is egy remek ajándékot!

Mivel bátyám rengeteget melózik, nincs túl sok ideje a magánéletre és sokszor szokott rimánkodni nekem, hogy bár csak esténként két szép domborulatra hajthatná a fejét. Ezen a szálon indult el a portyám az oldalon. Először egy lufi nőre gondoltam, de azzal nem jó aludni, egyéb funkciója meg nagyon nincs azon kívül, hogy egyszer jól kineveted. Aztán egy női kebel formájú bögrén gondolkodtam, de az nem túl kreatív, inkább csak ilyen megúszós ajándék, bár elég szép volt a kivitelezése. A bögréktől a korsókig jutottam, mert szereti a jó söröket is a fivérem, ezért ha látok valami olyat, ami igazán ő, azt biztos megveszem. Sajnos egyiknél se éreztem, hogy az lenne a megfelelő ajándék, de szerencsére még volt sok választanivaló az oldalon. Rengeteg ideig böngésztem és vacilláltam, vajon mi lenne a legjobb. Végül a kebelpárnánál maradtam. Hajtsa csak minden este a fejét két bimbóra, ha neki ez a vágya!

Kicsit megkönnyebbültem, hogy találtam egy igazán tréfás ajándékot és mivel ilyen olcsón megúsztam a meglepetés részét, a bulira, amit majd tartok neki bevásároltam pár lapiont, konfettit meg vicces parókákat, hogy csapjunk egy retró szülinapi bulit!

Nagyon megvoltam elégedve az áruházzal, mert hamar kiszállították a rendelt dolgokat és elég olcsón megúsztam. Már csak a buli volt hátra. Szépen feldíszítettem a szobát, felhasználva a rendelt party kellékeket. Nagy meglepetést szerettem volna neki okozni ezzel a kis összejövetellel. Szerencsére sikerült. Meglepődött, megdicsérte a díszítést, nagyon ötletesnek talált mindent. Az ajándékozásnál pedig könnyesre nevette magát, mikor meglátta a párnát és hozzáfűztem a mondanivalómat, szóval célba ért az ajándék.

Ez az igazán jó egy jó internetes boltban. Egy akkora választék, ami lefedi azt a fogalmat, hogy buli, alkalom. Mindent találtam rajta, ami jó lehet, egy szülinapra, de még esküvőre, farsangra, karácsonyra és egyéb ünnepekre. Ez a jó szolgáltatás, ráadásul az árakat alacsonyak a kiszállítás gyors és nem sérült áru érkezett. Sajnos ez is szempont már, mert sok bolt a rendelésit félvállról kezeli és mire a vevőhöz eljut, sérül az áru. Itt nem ez történt, ezért el is mentettem magamnak ezt az oldalt jövőre való tekintettel.

Örülök, hogy nem használt laptopot vásároltam, lehet annak nem lett volna ekkora sikere. Így minden tökéletesre sikerült! Bátyám az egekig volt a vicces ajándéktól, a buli pedig rettentő hangulatosra sikeredett a minőségi party kellékeknek köszönhetően!