Babakocsi vadászat az interneten

A férjem nagyon szeret szerelni, pepecselni mindenfélével, szereti az ilyen műszaki dolgokat. Emlékszem, régebben mindig ügyködött valamit a garázsban is. Egyszer szétszedett egy régi asztali számítógépet is és eladta az alkatrészeket. Ez még nagyon régen volt, akkor sokan használtak ilyen gépeket, nem volt ennyire fejlett a technika. Manapság már mindenkinek ott van a kütyü a kezében, nem kell várnia, míg hazaér, hogy az interneten megnézhessen valamit.

Ez nagy szerencse, legalábbis van azért pozitívuma a dolognak. Mint például az, hogy amikor testvér babakocsikat kerestem, akkor elég volt csak az internetet használnom és hamar megtaláltam azt a babakocsit, amit kerestem. Tudniillik eléggé sok elvárásom volt a babakocsival szemben, így aztán eléggé leszűkítettem a listát, illetve az opciókat, ahonnan be tudtuk szerezni azt.

Fontos volt a színe, a felépítése, a tartozékok és nem utolsó sorban az ára. Mivel testvér babakocsikat kerestem, a méret is fontos volt. Tudtam, hogy az efféle babakocsik kicsit drágábban lehetnek, de nem voltam teljesen tisztában az árakkal, ezért keresgélni kezdtem. A nagy internetes keresgélés közepén találtam rá a babakocsik.hu weboldalra, ami már az első pillanattól kezdve levett a lábamról. Szerintem ez egy nagyon jól összerakott oldal. Könnyen kezelhető és könnyen megtalálható rajta az, amit az ember keres.

Megtaláltam a weboldalon a nyitvatartást is, és azt is, hogy még szerviz és garanciális ügyintézés is van, ennek kifejezetten örültem, így nem kell az embernek külön eljárkálnia valahova, ha tőlük vesz babakocsit, de történik valami.

Megnézegettem a testvér babakocsik kínálatát. Nagyon tetszett, amit láttam, mondhatni, túlságosan is tetszett, mert minél tovább nézegettem, annál jobban nem tudtam kiválasztani a megfelelőt, mert egyre több tetszett meg.

Megmutattam a férjemnek, ő is nézegette egy darabig, elmélyülve olvasgatta a leírást a babakocsik mellett lévő oszlopban. Végül kiválasztottunk egy babakocsit, nagy nehezen. A kép alapján teli találatnak tűnt – természetesen élőben is később teljesen elnyerte a tetszésünket -, csodaszép bézs színe engem teljesen levett a lábamról. Olvastuk a weboldalon, hogy az autós babahordozók adapter segítségével az egymás melletti babakocsi változatnál könnyen felszerelhetőek. Ezeknek felfújható, masszív kerekei vannak, illetve az állítható tolókar öko bőrrel van bevonva. Aminek én külön örülök az az, hogy a mózeskosarak két irányba is rögzíthetőek, szellőzővel vannak ellátva, illetve van rajta egy ilyen rejtett kapucni féleség, ha nevezhetem ezt így, ami segít megvédeni a gyermeket a naptól és a széltől egyaránt.

És ez még csak néhány dolog, ajánlom figyelmedbe a weboldalt, ha te is babakocsi keresésben vagy, mert garantálom, hogy itt minőségi babakocsit fogsz kapni a pénzedért. Hosszútávú befektetésként gondolj rá, hiszen nem egy hónapig fogod használni, a picik is imádni fogják, hiszen nagyon kényelmes.

Amikor kiválasztottuk neten a nekünk legjobban tetsző babakocsit, elmentünk hozzájuk másnap a nyitvatartási időben és elmondtuk, pontosan milyen is keresünk, illetve, hogy melyiket néztük ki az interneten, de nyilván elfogadunk tanácsot, ha úgy gondolják, hogy egy másik jobban megérné. Ők is azt mondták, hogy nagyszerűen választottunk, meg is mutatták a babakocsit és egyből szerelembe is estünk. Hazavittük, megmutattuk aztán a családnak is, anyukám amúgy is nagyon kíváncsi volt már napok óta, hogy milyen babakocsit választunk. Mindenkinek nagyon tetszett.

Persze ez már nem mai sztori, eltelt egy kis idő azóta, de mindig szépen gondolok erre vissza, mert tényleg nagyon örülök, hogy ilyen szuper babakocsit sikerült találnunk az internet segítségével. A babák nagyon jól vannak, ők is imádják ezt a testvér babakocsit, így aztán mindenki elégedett.

A párom imádja állítani és próbálgatni a babakocsit, mindig felfedezünk rajta valami újat, vagy éppen, amit elfelejtettünk, azt ismét megtaláltuk, és minden egyes nap bebizonyosodik, mennyire jó választás volt ez a babakocsi.