A géped lehet használt, de a fűtésed lehet új!

Azzal nincsen semmi bajom, ha egy laptop vagy számítógép használt, hiszen attól még lehet jó állapotú és megbízható. Azonban vannak dolgok, amiknél nem engedek, ha lecserélem, mindenképp újra nevezek be. Így jártam a fűtés korszerűsítésével is, amikor egy kedves ügyfelemre hallgattam. Nem volt konkrét elképzelésem egészen addig, amíg el nem mesélte ügyfelem, hogy milyen remek mennyezetfűtése van, és mennyire meg van vele elégedve. Történetéből az sem maradt ki, hogy hogyan bukkant rá a https://elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes oldalra.

Egy kívülállónak talán furcsa az olyan eladó, aki nem csak üzleti szinten beszélget ügyfeleivel, hanem az élet apróbb örömeiről vagy akár komolyabb lépéseiről is. Egy évek óta visszajáró vendégemmel éppen a közeledő őszről és a fűtésszezonról beszélgettünk, amikor megemlítette, hogy ő már tett egy komoly lépést fűtésügyben. Pontosabban annak érdekében, hogy kényelmesebben érezze magát lakásában a hűvösebb évszakokban is.

Érdeklődve hallgattam, mert az az igazság, hogy a gépek világában hiába találom meg mindenkinek a megfelelő társat, és hiába tudok szinte minden problémára megoldást, ezt a tudásomat nem tudom az élet minden területén alkalmazni. Néha bizony jól jön, ha én kapok tanácsot másoktól. Főleg, ha elektromos mennyezetfűtésről van szó, mert ahhoz aztán semennyire sem értek! Legalábbis amikor elkezdtünk erről beszélgetni, tényleg nem voltam képben a dologgal.

Az információcsere leghasznosabb módjának azt találtuk, hogy böngésszem csak át az https://elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes oldalt. Ha pedig kérdésem van, akkor megpróbál rá válaszolni. Igazából mindent nagyon érthetően prezentáltak az oldalon, így csak saját magam felé volt egy komoly kérdésem: Mikor is szeretném felvenni a kapcsolatot az Elektromos Fűtés Kft. munkatársaival? A kérdés persze kissé ironikus volt, hiszen közeledett a hűvösebb idő, én pedig nem akartam felkészületlenül nekiugrani az ősznek.

Ügyfelem magamra hagyott, hogy nyugodtan tudjak érdeklődni és ábrándozni a még be nem szerelt mennyezetfűtésemről. Mivel az oldalon minden érdemleges információt megtudtam, így nem éreztem már magam annyira zöldfülűnek a témában. Amikor felvettem a kapcsolatot a céggel, biztosan úgy tűnhettem, mint a tipikus mindent tudó ügyfél, aki egy morzsányi tudásával szakinak hiszi magát. Szerencsére ezzel nem volt gond, hiszen ha már kicsit is tájékozott a leendő ügyfél, és nem beszél sületlenségeket, az nem lehet hátrány.

Talán azt hinnétek, hogy történetem véget ér annyiban, hogy kitanulmányoztam a https://elektromospadlofutes.info/rendszer/mennyezetfutes oldalát, érdeklődtem a szolgáltatásról, és máris happy end. Valójában nem egészen ennyiről van szó. Hiszen ahhoz, hogy én a leghatékonyabban ki tudjam élvezni az elektromos mennyezetfűtés adta előnyöket, szükség volt egy “terepszemlére”. Enélkül árajánlatot sem tudnának adni. Egy megbeszélt időpontban a cég kirendelt munkatársai felmérték a beépíteni kívánt területet. Már ekkor látszott, hogy nem kevés szakértelemmel és precizitással végzik munkájukat, így biztos voltam benne, hogy jó kezekben vagyok fűtés témában.

A felmérés alapján megkaptam az árajánlatot, illetve azt is megtudtam, hogy mennyi fűtőszőnyegre lesz szükségem. Tetszett ez a fajta együttműködés, mert így előre tudtam számolni, hogy mekkora költséggel jár ez a korszerűsítés, és mire lesz szükségem a munkához.

Most nem fogom elmesélni a teljes beépítési folyamatot, hiszen az nektek nem lesz annyira érdekes, mint nekem, amikor ez megtörtént. Azt viszont fontos tudnotok, hogy nem kellett csalódnom, és kezdeti megérzéseim beigazolódtak. Valóban jó kezekbe kerültem fűtés terén, és egyáltalán nem bántam meg, hogy elektromos mennyezetfűtésre váltottam.

Hálás vagyok az ügyfelemnek, amiért megismertette velem az Elektromos Fűtés Kft. remek szolgáltatását. Persze hálám nem maradt el, segítőkészségét egy nagyobb kedvezménnyel jutalmaztam.